2011. április 26., kedd

tipp

Facebookon EZ jött velem szembe, hátha Titeket is érdekel! :)

4 megjegyzés:

  1. Igen... milyen kicsi a világ.. mi gyakran járunk Pándon, sógorék ott laknak. Nem is tudtam, hogy arrafelé is ilyen komoly fába vágják a fejszéjüket egyesek :-))))

    VálaszTörlés
  2. Nálunk tavaly az UpDate bolt helyett DiaWelles bolt lett.

    Nagyon megoszlóak a vélemények róla, a Norbit követők nagyon gyalázzák... valaki állítólag egyszer rosszul lett a sütijüktől...

    1 hete járok utána fórumokon, hogy kinek vált be a DiaWell, mert fele annyiba kerül, mint az U cuccok...

    Amióta meghajtott nem kicsit a Norbi cukor (tudom, rá van írva, hogy csak keveset szabad enni belőle, de érdekes módon a Xilit nem tett velem ilyet, pedig ahhoz is szoktatni kell a szervezetet), szóval azóta kacsingatok a DiaWell felé.

    A tésztákban állítólag még kevesebb a ch, mint az U-ban...

    A sütiket, lisztet, cukrot nem, de a tésztákaz tuti ki fogom próbálni. :)

    VálaszTörlés
  3. Én használom a Diawell lisztet és cukrot és nagyon jó.Ugyanaz,mint a Norbi lisztje,hiszen azt is ugyanaz a cég gyártja,csak erre nincs ráírva a Norbi neve,ezért olcsóbban adja a gyártó cég.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Ez az Update - Dia-Wellness történet hetekkel ezelőttig nekem is zavaros volt, míg utána nem néztem. Egyrészt kiderült, hogy a Norbi Update termékek jó része megegyezik a Dia-Wellness termékekkel, csak utóbbiak jóval olcsóbbak a Norbis változatoknál. Az is érdekelt, hogy vajon a fentebb említett "rosszullétes-elájulós" eset körül mi is az igazság. Rábukkantam arra a cikkre, amely leleplezi, hogy - a leírás szerint - Norbi szervezhette meg az ő pékségeinek láncából kiváló, Dia-Wellness termékeket árusítani kezdő üzletnek azt a színjátékot, amelyre ő azt gondolta, hogy majd az ő neve alatt futó, drágább termékek ezután inkább futni fognak a "veszélyes" és olcsóbb, velük beltartalomban megegyező másik márkás termékek helyett. Mondanom sem kell, hogy a gyártó valóban ugyanaz. Íme a link a cikkhez:

    http://www.facebook.com/notes/dia-wellness-term%C3%A9kek/antalicz-mikl%C3%B3s-k%C3%A9r%C3%A9s%C3%A9re-teszem-k%C3%B6zz%C3%A9-az-al%C3%A1bbi-levelez%C3%A9st/166710846711917

    K. András

    VálaszTörlés