2011. április 27., szerda

Fittvideo-Zumba

Ma kipróbáltam az egyik fél órás Zumba-edzést a Fittvideón és azt kell mondjam nagyon tetszik. Mivel imádok táncolni,így teljesen testhezálló ez a mozgásforma. :) Nagyon jól átmozgatott és még élveztem is. Most ez a nekem való, nem pedig az uncsi és fájdalmas kitörések és társai. :P Majd annak is eljön az ideje! :)

ITT megnézhettek egy kis ízelítőt az edzésből! :)

10 megjegyzés:

  1. Áááá, de jó lehet!!! Ügyi vagy! :) Mondjuk nem lehet egyszerű lekövetni, de biztos hozzá lehet szokni. :)
    Most nagyon kedvet kaptam, hogy leszedjek valami hasonlót. :)

    Én is milliószor jobban szeretem a táncos, ugri-bugris mozgásformákat, mint az ilyen-olyan erősítő gyakorlatokat. :D Ez még örömet is okoz, a kitörések közben meg nem egyszer kedvem támad szitkozódni is. :D

    VálaszTörlés
  2. Természetesen egy kezdő-könnyű verziót csináltam meg és nem ezt! :D Ez bemutatja csak, hogy kb. mi is ez a zumba! :)

    VálaszTörlés
  3. Hello!

    Néztem én is ezt a fittvideót. Van rajta többfajta "óra", de mindegyikből 3 perces ízelítőt ad. Ha én többet akarok csinálni, akkor regisztrálnom kell? Meg olvastam ilyen kredites rendszert is, azt megéri megvenni, vagy te megvetted?? Segíts, mert edzőterembe nem igazán van lehetőségem elmeni, de így tök jó lenne másfajta jellegű "órát" is kipróbálni.

    Köszi.
    Vivien

    VálaszTörlés
  4. Viven!
    Először regisztrálnod kell. :) Azután kiválasztod, hogy mit szeretnél vásárolni. Bérletet, kreditbérletet, vagy korlátlan krediteket. Én 40 korlátlan kreditet vásároltam, mert azokat bármikor felhasználhatod, ha egy hónapig nem tornázol, akkor is megmarad a kredit, nem úgy mint a bérlet esetében. A fizetés átutalással működik. Korrekt cég, ahogy utaltam másnap már ott virított a 40 kredit! :)
    Ha van még kérdésed szólj! :)

    VálaszTörlés
  5. Ez szuper! Egyik barinőm jár heti egy alkalommal zumbázni, irigylem is érte. Otthoni mozgásformák közül meg a legjobbak a táncosak! Sokkal motiválóbb, mint bármi más!

    VálaszTörlés
  6. Zita barátnőm is zumba függő lett, heti kétszer jár, néha háromszor , mellette figyel a kajálásra és már -30 kgnál tart! Nagyon imádja a zumbát, de az edzőcsaj is szuper, szerintem az is fontos, hogy ki vezet be a zumba világba. :)
    Nekem nulla ritmusérzékem van, ezért én maradok a brutálisabb edzésformáknál, de aki szeret táncolni, annak szerintem az egyik legszuperebb mozgásforma, úgyhogy hajrá! :)

    VálaszTörlés
  7. Az én barátnöm is odavan érte; én még nem próbáltam, mert itt Bécsben kicsit drágák az órák :(
    A youtube-on is rengeteg video van, mindjárt kikeresem öket és felteszem hozzám az "online edzöterem" bejegyzéshez!

    Pipacs, nem mellesleg pedig NAGY GRAT!! Szerintem az baromi fontos, hogy az ember a saját habitusának megfelelö tornákat/mozgásformát találja meg; pl.nekem a bikram gyakorlatai jobban mennek, mint Réka kitörései és guggolásai, holott a hatás ugyanaz: másnap iszonyúúúúú izomlázam van :DD

    VálaszTörlés
  8. Örülök, hogy tetszik a zumba :)
    én is imádom, heti egyszer eljárok és imádoooooooooom! Fitvideon Baucsek Norbi óráit szeretem a legjobban.

    VálaszTörlés