2011. április 29., péntek

arra gondoltam...

...hogy egy kicsit kibővítem a blogom tartalmát. Még csak elképzeléseim vannak, nem tudom eljutok-e a megvalósításig, de pl. olyasmire gondoltam, hogy a diétán és mozgáson túl betennék pl. az aktuálisan vásárolt cipőkről, ruhákról képeket...esetleg beszámolnék arról, hogy hogyan válnak be kozmetikumok. Valami ilyesmi... :)

8 megjegyzés:

  1. Ez jó! Ez jöhet! Látom, azért nem csak a lakásfelújításon megy az agyalás:D!

    VálaszTörlés
  2. Szuper ötlet, szívesen olvasnám! :D

    A Biostevia hogy vált be???

    VálaszTörlés
  3. Remek ötlet én támogatom! Mindig is érdekeltek érdekelnek a csajos dolgok, néha én is beteszek azt ezt amit vettem, pl vmi kencét, mert egy nő nem nő ha nem dumcsizik ilyenekről! :) Alig várom!

    VálaszTörlés
  4. Évus: egyelőre csak a tejbezabiban próbáltam, de mellékíz nélküli és nagyon-nagyon kevés kell belőle! :) Szóval OK! :)

    Na akkor Csajok, hamarosan lesz is hamarosan egy ilyen bejegy! :)

    VálaszTörlés
  5. Az jóóó! Én is csak mozgással kezdtem, aztán már van mindenféle! :)

    VálaszTörlés
  6. Én is olvasnám :) Szerintem vágj bele!

    VálaszTörlés
  7. Szeretem az ilyen dolgokat- a Te blogod Rólad szól és ebbe nem csak a kilók tartoznak bele, hanem a hangulataid, meg mindaz, ami örömet okoz ;) hajráááá!!!

    VálaszTörlés
  8. Én is nagyon szívesen olvasnék ilyeneket, az én blogom is ilyen céllal indult, de aztán valahogy elmaradtak belőle a mindenféle dolgok. De Te remélem, szorgosabban számolsz be sok-sok szépségpraktikádról, szerzeményedről. :)

    VálaszTörlés