2011. április 15., péntek

nahát...

A következő post annak lesz érdekes, aki update rendszer szerint étkezik. Most olvasom, hogy a zabkorpa U2 lett, a zabpehely pedig U3. Aha. Szóval megjelent a Master Mix és hirtelen ennyit kell változtatni a kódokon? Nem értem. Persze este már nem kell degeszre tömni magunkat szénhidráttal, de hogy a zabpehely U3??? Ugyan már...akkor a fehérliszt mennyi? U1000? No comment...

10 megjegyzés:

  1. Ezt én is olvastam fb-on és már csak röhögök az egészen... egy ismerősöm 70 kg-t fogyott anno az első könyvvel, amiből a kódok kb. fele ma már nem egyes.. mégis fogyott. Nem csodálkoznék, ha hamarosan bejönne az Update zabkorpa, zabpehely, akkor egyből érteném a hirtelen "átkódolás" okát. ;)

    VálaszTörlés
  2. Én is olvastam fb-on... már kezdek ettől beSOKKallni. :(

    Én eszem este is zabkorpás sütit, mégis láttátok, mennyit fogytam.

    Ráadásul most beindult az új őrület, hogy számolják a ch-t Update módszernél! Ezen végképp kiakadtam, mert azt hangiztatják, hogy napi 150 ch alatt gyorsabb a fogyás... na de ez a módszer arról szólt eddig, hogy szép lassan, sporttal fogyjunk???

    Persze erre is vannak magyarázatok
    biztosan...

    Én maradok az alap elképzelésnél, cukor, szénhidrát felejtős, a többi kaja mértékkel, és ha mozgozni tudok, akkor a mozgás.

    Nagyon nagy segítség, hogy vannak Update tészták, mert imádom a tésztát, és így legalább ehetek azt is... A kenyér is hatásos, mert tényleg nem vagyunk utána éhesek, de most próbálgatjuk a Pipacs-féle Slimm kenyeret. :P Az abonett is 3-as, mégis azt eszek este, nekem így is működik a dolog. Lehet lassabban haladok, mintha mindent betartanék, de így örömöm lelem benne. Képtelen lennék még a ch-t is számolgatni, éppen elég megtervezni és elkészíteni előre a kajáinkat...

    Nemsokára mérem magam, és lehet, hogy elájulok az eredménytől, és mégis visszasírom a kőkemény Norbis időszakot. :D

    VálaszTörlés
  3. Én mondjuk nem is értettem ezt a zabpehely dolgot. igaz én nem updatezem, de pl keresztanyám aki szakács és fogyisoknak is főznek, és csak reggel adják ott a zabpelyhet, mert hát az tömény szénhidrát. Egyébként meg nekem az a bajom az updettel, hogy lassan már semmi jót, jó áron nem szabad enni :D

    VálaszTörlés
  4. Mert most már a glikémiás index, ami mérvadó, 50 alatt számít valami az Update szerint egyesnek, és a zabpehelynek valami 70 körül van (vagy nem tudom, pontosan az értéket).

    Én úgy vagyok vele, hogy régen is lefogytak rengetegen az Update-tel, úgyhogy bár kicsit szentségtörés, de én még mindig egyesnek veszem a zabpelyhet meg a zabkorpát, ha már beszerezgettem őket. :D Norbi legújabb könyvében pl. a pufi rizs és pufi búza sem ajánlott fogyási napokra. :S Na, ezt se tartom szem előtt, ha már az az első két könyve alapján szépen betáraztam itthonra ilyen pufi izékből. :D

    Évussal egyetértek, hogy jó, hogy vannak tészták, én is nagyon szeretem, és hatalmas segítség, hogy így ehetek! :)

    Egyébként pedig akárhogy is hasonlítom össze, a mostani étrendem egy picivel sem kerül többe, mint pár hónappal ezelőtt, amikor még nem az Update szerint ettem. Ezen én is meglepődtem, de így van. :)

    VálaszTörlés
  5. AZ faca!!!:D
    Szerintem a zabpehely azaz a szénhidrát KELL a szervezetnek, hogy feltöltődjön energiával, REGGEL:)))!!!

    Én kb 3 éve szedtem le a netről egy U1-es táblázatot, az van kitéve a hűtőre és nem vagyok hajlandó átírni rajta semmit:P!!!

    VálaszTörlés
  6. Hááhhhhááááhááhhá!!! :-)) Kicsit sem átlátszó, tényleg.... :-))) Tudnám cifrázni, csak most nincs időm, így röviden: én maradok a megszokott kódoknál :-))

    VálaszTörlés
  7. Látom egyetértünk Lányok!!! :)

    Goldilocks: facebookon én is. :o)

    VálaszTörlés
  8. Nahááát, teljesen el vagyok képedve. Én erről most hallok először!
    Ez tiszta vicc!
    Eddig teljes mellszélességgel a Norbi Update mellett voltam, fogytam is.
    Úgy tűnik Norbi már nem hisz a saját módszerében. :(((

    VálaszTörlés
  9. Xandria: azért ne hagyd abba az eddigi módszert...nézd Norbi is hitt ebben eddig, csak hát jönnek a varázslisztek, varázstökömök és azt el kell adni valahogy... :) Nyugi, együk csak a zabot továbbra is! :):)

    VálaszTörlés