2011. március 8., kedd

nehézség

Nekem a legnagyobb nehézséget a vacsora és annak a mennyisége jelenti. Eddig mindig Marci altatása után vacsoráztam. De akkorra már annyira éhes voltam, hogy bár a minőséget néztem a mennyiséget nem mindig, ráadásul van, hogy ez már majdnem fél kilenckor volt. Mától eldöntöttem, hogy legkésőbb 6-ig megvacsorázom, mert ez is nagyon sokat számít a fogyásban ill. annak ütemében.

4 megjegyzés:

  1. Pipacs egyre figyelj, hogy mikor van az amikor elalszol... mert én is tök jól kigondoltam, hogy 6kor legkésőbb meg kell vacsiznom, azonban volt, hogy 11kor kikellett kelni az ágyból, mert éhes voltam, korgott a gyomrom mint állat. Így én mostanság azon vagyok, hogy elalvás előtt 3órával legyen a kaja, igy most fél 7-7körül eszem, és nem fekszem le éhes gyomorral. Majd te is kitapasztalod, hogy neked mi a legjobb! Hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Én azt csináltam, hogy uzsonnára ettem többet, így vacsora már nem kellett.

    VálaszTörlés
  3. ez bizony nekem is nagy gond, de sajnos ha nehéz is, erre tényleg oda kell figyelni. fogcsirkogatva, de egy idő után biztos hozzá lehet szokni, hogy ne későn és sokat vacsizzon az ember. :)
    hajrá!

    VálaszTörlés
  4. Én is így voltam, hogy mindig akkor vacsiztam, mikor Bennyt letettem aludni, ami néha 8-fél 9 is volt... aztán tavaly ráálltam, hogy legkésőbb 6-kor egyek, 10-11 körül megyek aludni. Tényleg jó úgy is, hogy 3-4 órával alvás előtt egyél utoljára, tehát ha késői fekvő vagy, akkor kitolhatod mondjuk 7-ig nyugdtan!

    VálaszTörlés