2011. február 8., kedd

új szerzemények

A speciális hatású alapozókat akkor használd, ha tényleg arra van szükséged! A matt bőrfelszínt biztosító alapozókat a kevert vagy a zsíros bőr számára fejlesztették ki, ne használd száraz bőrön. Amikor már apró ráncokkal is „bajlódsz”, akkor jön el csak igazán a ragyogást fokozó jelzővel illetett alapozók ideje! Az áldásos trükk, miszerint fényvisszaverő részecskéket adagolnak a festékhez, optikailag csalást elkövetve simábbnak mutatja a bőrödet.
Már nem csak az arckrémek tartalmaznak bőröregedést gátló anyagokat. Az alapozóhoz adott hialuronsavnak, vitaminoknak köszönhetően a bőr állagát is óvják ezek a festékek.
_________________________________________

Az alverde arcápolási termékcsalád értékes növényi ápoló hatóanyagokat tartalmaz. A szintetikus illatanyagokról és tartósítószerekről való következetes lemondás a természettel harmóniában történő tiszta ápolást eredményez.

Az arcápolási termékeket speciálisan a különböző bőrtípusok igényeihez igazították.


A száraz arcbőr igényeinek megfelelően, nagy nedvességtartalmú növényi összetevőkből készülnek a termékek. Az értékes vadrózsakivonat tartósan megfelelően hidratálja és visszazsírosítja a száraz arcbőrt.

Az érzékeny arcbőrre kiválóan alkalmasak a selyemproteines és jojobaolajos termékek. A szenzitív jojoba krém illóolaj- és gyógynövénykivonat mentes. A krém használatával a különösen érzékeny bőr terhelés nélkül visszakapja természetes egyensúlyát.

A normál és kevert arcbőr igényeinek az aloe verával készült termékek felelnek meg a legjobban, melyek szabályozzák a bőr zsírháztartását, valamint a gyöngykivonatot tartalmazó arckrémek is a normál és kevert arcbőr igényeinek megfelelően lettek kialakítva.

A pattanásos, mitesszeres bőrre az alverde iszapos termékei a legjobbak, hiszen az iszap megelőzi a gyulladás és a bőrirritációk kialakulását.
30 év felett az arcbőr más ápolást igényel, mint korábban. Az alverde goji-bogyó kivonatot tartalmazó termékei öregedést gátló Anti-Aging hatóanyagokat tartalmaznak, így megfelelő ápolást biztosítanak az arcbőrnek 30 év felett.
Az alverde sárgabarackos bőrradírja minden bőrtípus tisztítására alkalmas.

2 megjegyzés:

  1. Ha már itt tartunk, ajánlani tudom a DM-ben kapható Kneip (bocs a reklámért, de nekem csak ez vált be) fürdő-pezsgőtablettát, van borókás, citromfüves és valami fenyős. A borókabogyósat szoktam egy kád vízben feloldani, rettentő jól ellazít. 300 Ft-ba kerül egy ilyen korong, de havi 1-2x azért megérdemeljük :-) Még aromaterápiának is hatásos...

    VálaszTörlés
  2. Köszi a tippet! Nyugodtan reklámozz! :) Ki fogom anyuéknál próbálni, ugyanis én hülye itthonra zuhanyfülkét csináltattam! :D

    VálaszTörlés