2011. február 15., kedd

napértékelés

Határozottan jól bírtam a mai napot, bár ez köszönhető volt a zöldség-levesemnek, ami teljesen kielégítette az ízek és a főtt kaják iránti igényeimet. :) Nem mondom, napközben volt egy-két elgyengülésem, amikor benyúltam a hűtőbe, de kibírtam, hogy nem csábultam el semmilyen husira. :D Jó lenne minden héten egy ilyen napot tartani. Remélem holnap reggel a mérlegem is díjazni fogja a mai megpróbáltatásaimat! :)

4 megjegyzés:

  1. gratula a naphoz, nagyon jó ötlet volt, köszi, h kitaláltad! :)
    az a zöldségleves meg tényleg jó lehetett, csorgott is utána a nyálam, mikor órán olvastam róla. :D

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Nekem is eredményes volt, sőt jobban bírtam, mint ahogy vártam volna. Nem rossz ötlet hetente tartani ilyen napot! Az eredmény nálam jelentkezett, 92,1 voltam ma, az nálam az eddig mért legkevesebb!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy, az eredmény biztos mutatkozik hamarosan! Bár nálam kissé nehezen telt el a nap, de a legközelebbire majd lelkileg jobban rákészülök!
    Mindenesetre az eredmény nálam mínusz 1kg!!!!Juhéjjj!!!

    VálaszTörlés
  4. Én 4 naponként tartok csak gyüm. napot...tudod, ez ennek a diétának a része. Vannak napok, amikor a falat kaparom, olyan éhes vagyok, van amikor egész jól bírom. Viszont estére kell valami sós, mert az édes gyümölcs gondolatától és hányingerem van. Akkor szoktam avokádót enni, mogyoróval. :) Mivel a gyüm.nap, az végülis 1,5 teljes nap...

    VálaszTörlés