2012. július 30., hétfő

olimpia

Tegnap egy ismerősöm kiírta a a fészbuk üzenőfalára, hogy jajjj most jönnek akkor az olimpiás bejegyzések?? Jönnek, és jöjjenek is, inkább mint a napi 200 hogyan legyek boldog idézet, nem? :) Én büszke vagyok a magyar csapatra és osztom is lelkesen a képeket, cikkeket. :)
 Ti nézitek az olimpiát? :)


10 megjegyzés:

  1. Nem nézek minden számot, de az olimpia híreket mindig meghallgatom, megnézem :)

    VálaszTörlés
  2. én nézem, de nem mindegyik számot. :)

    VálaszTörlés
  3. Engem nem igazán érdekel a sport, az Olimpiát se néztem soha... most is többet néztem sportot egy nap alatt, mint eddigi egész életemben... de! nem zavar az olimpiás láz, hajrá magyarok és pont.

    VálaszTörlés
  4. Én nagyon szeretem az Olimpiát, ha tehetem akkor nézem :) Főleg azt amikor magyarok vannak és gőzerővel szurkolok :D Hajrá Magyarok!!!

    VálaszTörlés
  5. :)) Én sem nézek mindent, de ha magyarok szerepelnek, akkor bármilyen sportágról is legyen szó, tuti nézem! :) Hajrá Magyarok! :)♥

    VálaszTörlés
  6. Minden elismerésem az olimpiára kijutott sportolóké, attól függetlenül, hogyan szerepelnek. A faszbúkon lájkolom a kiírások, de nem osztom, mert így is tele van a falam vele.:) Rossz néven veszem, ha fikázzák a sportolókat, még akkor is, ha tényleg elbaszták a dolgokat, mert nem kis dolog kijutni egy olimpiára és akinek nem tetszik, az tehet egy próbát és csinálhatja jobban, már ha tudja. Mivel úgysem tudja, be is foghatja.:D
    Amitől szinte minden olimpián kiborulok, az az, hogy a Himnuszunkat nem jól játsszák. (Bocsi a csúnyáért...) Ne bassza már meg az ég, de annak idején Erkel lekottázta a dallamot és ez szent és sérthetetlen. Nem is értem, hogyan veszi bárki is a merszet, hogy egy ország (a mi esetünkben Himnusz a többiekében nemzeti induló - mert ugyebár ezt is mindig rosszul mondják)szóval nemzeti indulóját ne pontosan adják le????!!! A másik fele a dolognak, hogy vannak mindenféle bizottságok, akik a szervezés mellett - ami néha elég döcögős - erre is odafigyelhetnének. Na ne morgok tovább. :)

    HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  7. A magyarokat érintő eseményeket nézem, a megnyitót is láttam, igaz, két részletben, mert a bevonulásos részen bealudtam.:)
    Sőt, ha olyan versenyszám van, ahol magyarok szerepelnek és épp munkaidőben, akkor online nézzük a kolléganőkkel. ;)
    Az, hogy Magyarország az összesített éremtáblázaton (ha jól emlékszem) a 8. helyen áll, azért büszkeséggel tölt el!

    VálaszTörlés
  8. én nem igazán nézem, habár a megnyitót le fogom tölteni a netről. engem is jobban zavarnak az idézetek, meg a hülye kvízek! osszad Timi, osszad! :D

    VálaszTörlés
  9. Én imádom az Olimpiát, teljesen bele tudom magam élni,pedig egyébként nem igazán szoktam más sport programokat nézni. Nagyon tudok izgulni, és irtóra meg tudok hatódni ( mint a kommentátor csaj Szilágyi Áron aranyánál :-) )
    Igyekszem nézni, de a két éves "főnökasszony" dönt főleg. Mondjuk most bealudt a vizilabdás fiúkon...nem is értem :-DDD
    Visszatérve Szilágyi Áronra: szerintem olyan kisugárzása van, hogy....ajjjajj :-))
    Szóval HAJRÁ MAGYAROK!!!!!! :-)

    VálaszTörlés
  10. Az Olimpiára szavazok, és bár nem nézek mindent, de a magyarokra nagyon is odafigyelek és szurkolok, és büszke vagyok, bármilyen eredményt is érjenek el. Ez evidens :)
    Az olimpiás megosztásoknak pedig örülök, mert ha nem is vagyok otthon, akkor is nyomon tudom követni az eseményeket :)Ennek legalább van értelme!

    VálaszTörlés