2012. augusztus 30., csütörtök

új lakó

Holnaptól lesz egy cicánk. 2 hónapos fiú macskusz, akit állatkínzóktól szabadítottak ki, de eddig nem találtak állandó gazdit neki. Nos macskaimádó lévén rögtön lecsaptam rá frászbúkon (hol máshol?), pláne hogy hónapok óta szeretnénk kismacskát, de sajnos minden alom, ahonnan kaptunk volna elpusztult.
A neve egyelőre Mirr Murr, de még agyalok más alternatívákon is. :)

14 megjegyzés:

  1. Ohh igazán nemes a lelked! Biztos jó helye lesz nálatok, sok sikert a macskás életmódhoz :)))
    Nekem is most lett kis cicám, én vicces nevet adtam neki Cinke mert úgy ugrál mintha repülne.

    VálaszTörlés
  2. Úgy örülök, amikor ilyen kis hányatott sorsú állatkák találnak jó gazdira! Ennek fényében én is mindig megosztom a helyi állatmenhely ilyen jellegű bejegyzéseit FB-on.
    Nagyon szép kiscica, vigyázzatok rá!
    Nekem is van egy cicám, imádom, biztos nektek is sok örömet fog okozni :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon helyes a cica! Volt egy ugyanilyen szürke cicánk, sajnos már nem él. Most viszont két cirmos egérvadász lakik otthon, és az egyiküket Mirr-Murrnak hívják. Szerintem ez klassz kis név, igazi egyéniséget takar, és olyan jól lehet mondani, hogy "Mirmúúr"-nekem olyan vicces, lusta macskás hangulata van. Szoktam még Mirminek is hívni:-)
    Alix

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ilyen szürke cicám van, de ő már öregecske. Meg kövér. És lusta is. Dömének hívják. Imádjuk!

    VálaszTörlés
  5. Imádom a macskákat(is) Nekünk is van egy szürke lány cicánk , aki Málna névre hallgat. Most ahogy ránézetem a cicádra a Grafit név jutott az eszembe hirtelen a színe miatt, de a Te névválasztásod is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  6. Barátnőmék cicája is Mirr-Murr, a beceneve Murci. :-) Egyébként nekem mindkét cicám és a kutyus is talált állatka volt, most bezzeg élnek, mint Marci Hevesen, gyönyörűek és boldogok. A cicák Schrödinger és Maszat, a kutyus pedig Muffin, alias Snuci. :-) Majd írd meg, mi lett a végleges neve, bár nekem ez is tetszik, és jöhetnek fázisfotók a növekedéséről. :-)

    Ja, Schrödinger így nézett ki anno:
    http://cukisag.blog.hu/2009/08/27/fura_tekintetu_schrodinger

    VálaszTörlés
  7. Szép kis dög. :)
    Örülök, hogy jó kezekbe került :)

    VálaszTörlés
  8. De aranyos! A Mirr Murr szerintem illik hozzá, nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  9. Annyira tisztelem az ilyen embereket, akik megmentik az ilyen kis állatkákat! Nagyon szépen, helyesen cselekszel!
    Legyen a neve Batman! :D Olyan kis sötét! :D Amúgy aranyos, én is imádom a cicákat, de a tutya volt az álom, a golden, és teljesült Elmo személyében.

    VálaszTörlés
  10. Hú nem szeretem ebben a sablonban, hogy nincs válasz gomb. :( Köszönöm a bókokat a cicus nevében! :) A nevén még mindig agyalok, de a Mirr Murr olyan aranyos szerintem! :) Kati: megnéztem a te kis vörös szépségedet, valami csudipofa kölök volt! :)

    VálaszTörlés
  11. Ugye? Most is szokott hasonló „arcot” vágni, de csak akkor, amikor vadászik, úgyhogy nem tudok benne gyönyörködni, hanem minden erőmmel annak megakadályozásán vagyok, hogy nehogy valamit leverjen (benti cica). :-)

    VálaszTörlés
  12. Bájos kis dög és jó, hogy most már boldog kis dög is lesz :)

    VálaszTörlés
  13. Macskaimádó (na jó kutyaimádó és lóimádó meg... na jó a legtöbb állatot imádom) lévén totálisan ellágyultam a kép láttán.:) A mi két macsekunk utcáról jött és maradt nálunk és jelenleg van egy idejáró harmadik cirnyó is.
    Mirr Murr jó név.:) Már előre várom a vidám történeteket, hogy miket művel majd.:)

    VálaszTörlés