2012. március 10., szombat

red nails

Én imádom a piros színt, de a hajam színe miatt csak a körmömön jöhet szóba nálam, és általában csak fekete ruhához hordom szívesen. És talán ez az egyetlen lakk, ami csak rövid körmökön tetszik, de persze ez is ízlés dolga. :)














Ti szívesen hordtok piros/vörös körömlakkot? :)

képek forrása: google

10 megjegyzés:

  1. Iiiimádom! De ebből a legnehezebb megtalálni a tökéletes színt - ami nem tűzoltóautó piros... - és ezt a legnehezebb szépen felvinni. (De imádtam, mikor zselé lakkom volt piros!) És sztem is csak rövid körmön szép /amúgy eléggé közönséges/.
    Régen én is féltem a pirostól a vörös hajam miatt, aztán valamikor - talán a várandósságtól bolondultam meg? - rám tört, hogy piros, piros, piros és eldöntöttem, hogy nem ütik egymást és kész. :-D (Azóta meg mindenkitől azt kapom, hogy mennyire jól áll ez a szín.)
    De jó, h litániát írtam ide... :-P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)Nekem max még a nadrág jöhet szóba pirosba, fekete felsővel. :)Főleg mióta rézvörös vagyok. :D Valahogy nekem a fejem és egy piros felső idegen együtt. :D Fekete, fehér, zöld minden árnyalata, szürke, barna, drapp..jöhetnek. :) Persze nyáron bátrabb vagyok én is, de a piros akkor sem szerepelt még a repertoáromban. :)

      Törlés
  2. IMÀDOM én is!!!! <3
    Fekete blúz+ nadrág+ harisnya+csizma+kalap, hozzá piros nyakkendö, öv, körmök= ez volt az outfitem pár éve egy "Féte rouge et noir" partin :D
    Èrdekes, hogy most a babavárás alatt teljesen leszoktam a lakkozásról; kéthetente polír, hetente reszelés és néha a s-he müköröm hatású lakk. Kicsit minimalisztikus, de lesz ez még így sem :D

    Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékszem arra a képre! :D Dögös! :) Érdekes, akkor én sem lakkoztam, mikor Marcit vártam, bezzeg azóta... :D :D

      Törlés
  3. U, u, ú! Imádom a vörös lakkot. (Titokban szerelmezős körömlakknak becézem, de pszt!)

    Egyébként én minden lakkot csak rövid körmökön szeretek. Illetve csak a rövid körmöket szeretem.

    VálaszTörlés
  4. Két piros lakkom van és imádom őket! Időnként jön valami kattanás :), s akkor előveszem valamelyiket. Catrice Marilyn and me - ez egy igazi piros, apró vörös csillámokkal, valami gyönyörű felkenve! A másik Oriflame True red - ez meggypiros és nagyon dögös! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem három van. :) Két avon (real red és ruby slippers) és egy astor. Mindet imádom egytől egyig. :D

      Törlés
  5. Egyet kell értsek, mert szerintem is csak rövid körmön dekoratív!! Egyébként én mindig rövidre vágom az enyémet és úgy lakkozom, már kb. két éve, és sokkal jobban tetszik így, pedig nekem nincs is olyan szép hosszú körömágyam mint neked! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a körmöm formája csak röviden szép, többek között ezért sem szoktam hosszúra növeszteni. :)

      Törlés
  6. Most épp az van rajtam, már másfél hete csak az, nagyon sötét bordó lakk :)

    VálaszTörlés