2012. szeptember 15., szombat

első szivacsos

Monic tett ma be egy step by step postot a szivacsos technikáról és egész nap az járt a fejemben, nekem ma szivacsoznom kell! :D Igaz én nem ezt a technikát választottam, hanem azt, amit a Bikira lányoknál láttam, de azt kell mondjam imádom! :) Pofon egyszerű és mégis mutatós. Én csak két színt használtam az ezüstöt és a feketét. Bocsánat a képért, esti-vakus, és a bőrömet se takarítottam le, de majd reggel még készítek egy normálisabb fotót is. :)


Update: sajnos friss fotók nem lesznek, mert este nem a BTGN-t használtam, mivel el akarok minden fedőlakkot fogyasztani, így nagyon sikeresen össze-vissza belekarcoltam, belenyúltam fél óra(!) száradás után... úgyhogy az egész ment a levesbe és új manikűr készült, cserébe majd arról is  kaptok fotót, igaz az nem szivacsos! :D Viszont nem ez volt az utolsó szivacsos manikűröm az tuti! :)

11 megjegyzés:

  1. Hű, jó eredmény elsőre, várom a további képeket. :-)

    VálaszTörlés
  2. Szépnek tűnik, kíváncsi vagyok a reggeli képekre! :-)

    VálaszTörlés
  3. Szép lett... és nem is tűnik olyan bonyolultnak... :)

    VálaszTörlés
  4. nekem is tetszik, akar bordo ezusttel vagy arannyal is johet nekem

    VálaszTörlés
  5. Köszi Csajok! :) Tényleg nem bonyolult, úgyhogy aki még nem próbálta, az is bátran kezdjen neki! :)

    VálaszTörlés
  6. Még így is nagyon mutatós :)ez a manikűr engem is piszkál egy ideje :D

    VálaszTörlés
  7. Ugyééé, milyen egyszerű és nagyszerű?! :) Könnyen a rabjává lehet válni, mint a későbbi posztjaidban ezt be is bizonyítottad. :D Nagyon szépek lettek, ügyes vagy!

    VálaszTörlés