2012. szeptember 8., szombat

valami van a levegőben....

Az én gyerekem alapvetően kezelhető, bár kitart az akarata mellett és vannak hisztik is, de ez a hét kivette az összes erőmet. Ha kimentünk nem volt jó, ha bejöttünk az sem, a Bogyó és Babóca könyve is totálisan hidegen hagyta, talán Mirr Murr kötötte le egy kicsit, de egyébként átlagban napi 3-4 hisztirohama volt, de az az igazi fejrázós, földönfetrengős, amitől az én egyébként is megtépázott idegrendszerem már rongyokban lógott. De beszélgettem más anyukákkal, és mindegyik arról számolt be, hogy az ő drága gyereke világgá ment és kapott cserébe egy ördögöt. Most viszonylagos nyugi van, remélem Marci visszatért. :D


5 megjegyzés:

 1. Ha ez megnyugtat: én 34 éves fejjel csináltam ezen a héten ugyanazt, mint a Fiad..! Én magam sem bírtam elviselni saját magam!!! Ma estére talán vmi megváltozott - legalábbis NAGGGGYON remélem!

  VálaszTörlés
 2. Esetleg a hidegfront? És az azt követő újabb meleg? Én magamról tudom, hogy ilyenkor kezelhetetlen vagyok, érzékeny vagyok mind a két frontra... Biztosan fogékonyabban a gyerekek is még, és majd később alakul ki pontosan, hogy jobban megérzik-e vagy sem.

  VálaszTörlés
 3. Nálunk is ez megy 3. napja. Én a fogra fogtam... de akkor lehet, hogy mégsem? :-O (Mondjuk az első fogával tized ennyire sem volt nyűgi.)
  Lehet én ma végzek anyósommal... - nála lesz ebéd és alapból nehezen viselem. Szóval, búcsúzni jöttem... :-D

  VálaszTörlés
 4. Sok minden lehet amitől kiborulnak,(mint ahogy nálunk is) sajnos néha rohadtul nehéz higgadtnak maradni...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Időközben kiderült mi ez: elkezdődött a dackorszak.. :S

   Törlés