2012. szeptember 18., kedd

anyának lenni...

...egy  teljesen más dimenzió. Megszűnik az önzés, a lustaság, olyan dolgokat teszel meg, amit előtte elképzelni sem tudtál. Teljesen alárendeled magad egy kis csöppségnek, csak hogy neki jó legyen. ♥ Ami miatt ezek a gondolatok eszembe jutottak, az például a mai napunk. Ma ugyanis életemben először lóra ültem, de kizárólag a gyerekem miatt, mert tudtam neki ez fontos és szüksége van rá.  Azt hiszem, más okból és más kedvéért sosem gyűrtem volna le ezt a félelmet magamban, ami bár nem olyan erős, mint a kutyafóbiám, de valahogy ezek a robosztus állatok mindig megrémítettek engem. Ma nem. Ma felültem, mert tudtam, hogy a gyerekemnek ezzel teszek jót. Ahogy délután megint a volán mögé ülök, bár gyűlölöm, miatta megteszem. Ahogy csütörtökön is megint lóra pattanok  kászálódok és megint vezetek.. :)

13 megjegyzés:

  1. Hát igen, a gyerekekért sok mindenre kpes az ember, lehet, hogy a ktuyafóbiádat is leküzdöd majd egyszer? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jut eszembe, azt kis leküzdöttem ma. :D Egy hatalmas berni pásztor mászkált körülöttem, na jó azért be bírtam visítani Férjnek, hogy mentsen meg :D, de utána már nem zavart, mert látszott hogy békés jószág. :D

      Törlés
    2. „be írtam visítani” – hát ez kész :-D

      Törlés
  2. Dejó, lehet, h még a végén meg is kedveled a lovaglást! Annyira gyönyörű, érzékeny állatok! És nagyon jófejek, h megengedik, h rájuk üljünk, meg dirigáljunk nekik, pedig ők sokkal erősebbek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy megkedvelem, de most az elsődleges cél, h a fiam megkedvelje! :)

      Törlés
  3. ugyan nekem meg nincs gyerkocom, de miota a mostani parommal vagyok egyre jobban erzem, hogy eljott az ido, h babazzak vegre. Pedig fel eve meg eszembe nem jutott volna, hogy barkinek is gyereket szuljek. O mellette biztonsagban erzem magam es tudom, hogy csodas apa lesz, ugyhogy mar alig varom, hogy eljojjon az a pillanat, amikor meglesz a pozitiv teszt. :) bar az meg 1-2 ev mulva lesz. szeretnem mar atelni, amirol itt irtal :) tovabbi jo babazast nektek es "felelem legyozeseket" kivanok! :)

    VálaszTörlés
  4. De rég ültem lovon... Kímélem őket, amíg le nem fogyok, ne ülök lóra.:) Pipi azt hiszem lehidalnál, ha látnál a cimbim két kaukázusijával játszani:D:D

    VálaszTörlés
  5. Hiába no, az anyukák hősök (na nem mindegyik, de a legtöbb) :)

    VálaszTörlés