2012. január 9., hétfő

Zsírdoktor

Rainee hívta fel a figyelmemet erre a műsorra, amit a Zone Reality vetít. Súlyosan elhízott embereket mutatnak be, akik az utolsó esélyüket Shaw Somers sebészben látják, aki gyomor bypass műtétet hajt rajtuk végre. Eddig is tudtam, hogy a kényszeres evés súlyos betegség, de megdöbbentő azzal szembesülni, hova juthatunk ha nem szabunk határt a féktelen evésnek. A betegek képtelenek lefogyni és bármilyen diétát betartani, még annak tudatában sem, hogy tudják kb. 5 évük van hátra, ha ezt az  öngyilkos életmódot tovább folytatják. Így a gyomorszűkítő műtét mellett döntenek.

A műsor leírása:

"A Zsírdoktor című sorozatban Shaw Somers, bariátriai sebész (a túlsúlyos betegek sebészeti beavatkozásait végző orvos) életmentő, sokak számára az egyetlen és utolsó lehetőséget jelentő műtéteket végez olyan túlsúlyos embereken, akik számára a súlycsökkentés az életük megmentését jelenti. A sebészeti beavatkozás mellett a sorozat bemutatja a műtéten átesett páciensek utóéletét, az életükben bekövetkezett minőségi változásokat." 


Eddig ennek a nőnek a látványa volt a legmegdöbbentőbb nekem... :(
Esetleg, ha valakit érdekel, minden nap délután 2-kor és este 8-kor megnézheti a Zone Realityn.






3 megjegyzés:

  1. Igen megdöbbentő...
    Én régebben (talán még megy) a súlyvesztőket néztem. Ott sporttal oldották a zsírt ekkora emberekről. Sikerrel! No az nem semmi! Kitartóak voltak.

    VálaszTörlés
  2. Az. :( Most is megy a Viasaton szombat délelőttönként a Zsírégetők..az is durva. :S Bár én abban nem hiszek, hogy az a helyes, hogy ekkora testeket kemény edzésnek vetnek alá... :O

    VálaszTörlés
  3. Hát ezek durva képek.... még a hideg is kirázott... brrr.... eddig nem fajulhatunk el lányok!!!!

    VálaszTörlés