2011. december 20., kedd

mi a célom az ünnepek alatt?

Egyértelműen a súlytartás. 69 kg alatt kell maradnom ez nem is kérdés. Többé nem követem el azt a hibát, hogy csak azért mert hétvége van, vagy ünnep van, elengedjem magam. Nem, mert sajnos nekem két nap is elég ahhoz, hogy 1-2 kg visszapattanjon, ennek meg semmi értelme. Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem eszem süteményt, vagy nem eszem a finom sültekből. Dehogynem, hiszen nem az önkínzás a cél és egyébként is, annak az lenne a vége, hogy este esnék neki a finom falatoknak, ami megintcsak tudjuk hova vezet.

 Szenteste napján a férjem főz, halászlé lesz és ponty orly módra. Köret nélkül mindkettőből fogok enni, még ha hal lisztes bundában van akkor is. :P Este már nincs sütizés, azt a következő két napra tartogatom, akkor is csak ebéd után egy-két szelet. Anyuéknál xilittel csináljuk a sütiket, tehát az is kalóriacsökkentés. A cukros üdítők elhagyása nem okoz majd gondot, mert egyébként is csak vizet iszom. Délután  3 után pedig igyekszem szinte csak vizet és gyümölcsöt fogyasztani. :) Majd ünnepek után beszámolok arról, hogy sikerült-e a tervem. :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó terv! Én is valami ilyesmit szeretnék, hát, nem tudom, hogy mi lesz belőle :S Elég nehéz úgy, hogy bár Karácsony van, tanulnom kell látástól vakulásig, és még arra is oda kell(ene) figyelni, hogy ne nassoljak közben :D Majd azért igyekszem!

    Kitartást neked!

    És habár nem mindig van időm kommentelni, de mindig elolvasom a bejegyzéseidet, úgyhogy ha nem bánod, itt gratulálok az idei teljesítményedhez! A következő évre pedig kitartást és sok sikert! :)

    VálaszTörlés
  2. Remélem meg is valósul, most nayon elszátn vagyok! :)) Köszönöm a kedves soraidat! Hasonló jókat kívánok Neked Ran! :))

    VálaszTörlés
  3. Húúú... nekem is meg kéne fogalmaznom valami hasonlót ;)

    VálaszTörlés
  4. csináljatok salátákat a sültekhez, vagy párolt zöldséget!! Azzal nem ártasz ;)
    drukkdrukk, sikerülni fog!!!

    VálaszTörlés