2012. november 7., szerda

Keresem az IGAZIT!

Keresem a tökéletes éjszakai és nappali krémet, ugyanis hamarosan elfogynak az eddig használt krémeim (Garnier Essentials termékek), de ezeket semmiképp nem fogom újravenni (majd az elhasználva projekt keretén belül írok róluk).

Hogy milyen a bőröm? Kevert. De nem a klasszikus értelemben, ugyanis az én T-zónám az nem zsírosodik, hanem iszonyatosan szárad a többi helyen meg fénylik az arcom mint salamon töke. :D A száraz rész télen még durvább. :S Erre szeretnék megoldást találni, ha tudtok tippeket, bevált termékeket erre a bőrtípusra, akkor várom a kommenteket! :) Köszi!

14 megjegyzés:

  1. Na és a Vichy-től kezdve a Clinique-ig sok féle márkát kipróbáltam és végül az Avonos vált be, a solutions :D Vegyes bőrre, megvan az éjszakai és a nappali is. Én kicsit csaltam, mert cseppentettem teafaolajat és levendula olajat a krémbe, és így lett tökéletes. Hála az égnek télen-nyáron is jó. Egyébként full olyan az arcbőröm mint a tiéd :P

    VálaszTörlés
  2. nekem ez vált be: http://www.amway.hu/product/104131,artistry-essentials-balancing-lotion-spf-15 habár tudom ezt úgysem veszed meg, (kicsit drága is) mi lenne ha mondjuk gyógyszertárban vennél arckrémet, ha ennyire problémás a bőröd? a Vichy-t próbáltad? meg még az Oriflame Essentials szériája zsíros bőre is jó. kérhetsz belőle termékmintát mielőtt megveszed, nekem az is bevált, évekig használtam.

    VálaszTörlés
  3. milyen vicces, minden krémet essentials-nek hívnak! :D most jut eszembe, Ági barátnőmnek még problémásabba bőre, ő a Vichy-re esküdözik! :)

    VálaszTörlés
  4. Avon solutions, van egy vízhiányos bőrre való krémje.
    Most még szuper karácsonyi akcióban is vannak a szettek!:)

    téli csomag 2399.- ( nappali krém, éjszakai krém, arctisztító) ezt még nem próbáltam,de jónak tűnik...
    Hydra beyond szett 2 krémből áll most 2299.- ez nagyon jó!legalábbis nekem. én bőröm vízhiányos, száraz, de ugyanakkor zsírosodásra is hajlamos:))
    homlokom inkább hámlik, miközben állam zsíros.

    VálaszTörlés
  5. Nivea Naturals? Abból csak a nappalit ismerem, de az klassz volt nekem. :)

    VálaszTörlés
  6. Ugyanilyen a böröm,nekem tökéletesen bevàlt az Avon Solution Balance csalàd(ejszakai,nappali krémek és arctisztitó.)

    VálaszTörlés
  7. Köszi szépen a tippeket!! :) A gyógyszertári mellett döntök elsőkörben, Anyával beszéltem, akinek hasonló volt anno a bőre, és neki is az segített. Lesz róla post természetesen. A szemkörnyékemre meg hazajött velem végre 100 ml argánolaj. :)

    VálaszTörlés
  8. CD és Helia D. én ezeket használom most. mind a kettő nagyon jó, mert nem zsíros, hanem vizes alapú.

    VálaszTörlés
  9. A múltkor ajánlottad azt a bőrregeneráló krémet. Én rendeltem belőle, azóta csak ezt használom éjjel-nappali krémnek is, tökéletes. Pedig annyira vízhiányos arcbőröm volt, hogy fájt, amikor mosolyogtam....nem beszélve az áráról ami nevetségesen olcsó, a többihez képest.

    VálaszTörlés
  10. Tényleg! Az Cirnyó vendégpostja volt, azért ment ki a fejemből. :) Na ha a gyógyszertári nem lesz jó (500,- volt az is :D) akkor megrendelem én is! Örülök, hogy Neked bevált! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevált mint bőrtápláló krém, bár a ráncaim teljesen nem tüntette el. :):):):) A lányaim viszont pár hét után megkérdezték, hogy mit csináltam az arcbőrömmel, mert szebb mint eddig :):) Úgyhogy szemmel látható is az eredmény ezek szerint, nemcsak jó érzés a bőrnek.:)

      Törlés
  11. Én most Nivea aqua effect nappali arckrémet használok, nagyon szeretem, hamar felszívódik, nem zsírosít, nekem normál bőröm van, csak az állam és az orrom a szárazabb, előtte az Avon solutions sensitive botanicals-t használtam, de az nem hidratált eléggé :(.

    VálaszTörlés
  12. Én is gyógyszertárit ajánlanám!
    Nemrég írtam róla egy bejegyzést, azóta is folyamatosan használom, és nagyon megszerettem.
    Kíváncsi vagyok, hogy Te milyet vettél és hogy beválik-e! :-)

    VálaszTörlés
  13. Ha nem zárkózol el a természetes anyagoktól, ajánlom az Ilcsi néni termékeket. Ekcémám miatt rá kellett jöjjek a vegyi anyagok nem a "barátaim", de Ilcsi Szépítő Füvek nagyon beváltak számomra.

    VálaszTörlés