2012. november 3., szombat

Almás-diós muffin

Találtam nosaltyn egy jó kis alapreceptet (http://www.nosalty.hu/recept/legegyszerubb-muffin), teljesen ez alapján készült ez a muffin. Az én változtatásaim: került bele darabolt alma, diódarabok és a tetejére fahéjas cukor. Nagyon finom, de legközelebb kiváltom az olajat olvasztott vajjal. :)




11 megjegyzés:

  1. Én mindig olvasztott margarinnal készítem, vagy ha nincs itthon, akkor olvasztott vaj+olívaolaj. Amúgy én is alaprecept alapján alkotok, egy csokis muffin receptje a kedvencem, ha diósat sütök, akkor a csokidarabokat dióval, a lekvárt meg mézzel váltom ki. Frissen isteni, ahogy ropog a teteje a méztől, nyami :-) Viszont ezt a tetejére cukrot-módszert ki kell próbálnom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáld, ez is ropog és mmmm! :) A margarint sem szeretem, mostanában nagyon vaj-mániás lettem! :)

      Törlés
  2. Hmmmm, most reggelire el is fogadnám! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg nekem is csak reggelire kellett volna ennem. :D

      Törlés
  3. Olyan gomba alakú lett, szépen megnőtt. :)
    Utálom, mikor a lapos, semmicske sütiket muffinnak híják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nekem is tetszik. :) A titka: a légkeverés. Nekem sosem lettek ilyen szépek sima sütéssel.. :O

      Törlés
  4. Válaszok
    1. MAjd a következő sütésből. :D Már nincs. :D

      Törlés
  5. Nagyon guszti :$ imádom a muffint :D

    VálaszTörlés