2013. október 17., csütörtök

padlizsános barnarizs

Mivel úgy döntöttem, hogy mától szétválasztom a fehérjét a szénhidráttól, a mai ebédet tegnap este már ennek tudatában csináltam. Nem lesz nehéz dolgom, mert nem vagyok igazán húsos, szívesen eszem a tésztákat, rizst csak valamilyen zöldséges szósszal, sült zöldségekkel stb.
És, hogy mi vett rá erre? A nyáron felkúszott 5 gonosz kilócska. :P

És akkor íme a recept:
2 kis fej hagymát kockára vágtam, egy piros pritaminpaprikát szintén és kevés olívaolajon elkezdtem pirítani. Amikor már félig megpirult, hozzáadtam a kockára vágott egy darab padlizsánt, sóztam, borsoztam és jól összesütöttem, a végén ráreszeltem még egy gerezd fokhagymát.
Egy zacskó barnarizst kifőztem és összekevertem a padlizsános raguval. :)




2 megjegyzés:

  1. én nagyon szeretek ilyen szétválasztósan enni :):) nagyon régóta így eszek és már zavar, amikor néha a régi megszokott módon.

    VálaszTörlés
  2. Igen, tudom..gondoltam is rád! ;) ♥ Nekem sem rossz, pláne hogy nem vagyok nagy húsevő. :)

    VálaszTörlés