2014. február 3., hétfő

Kallos tejproteines hajpakolás

Azért a hajamon nem múlt el nyomtalanul sem az, hogy leradíroztuk, sem az, hogy pár napig vasalva volt. Hiába mondja mindenki, hogy mennyire jól áll egyenesen a hajam, nem vagyok hajlandó állandóan megerőszakolni a göndör tincseimet, na meg a szívemhez is nőttek már így majd' 34 év alatt. :) Na de vissza a lényeghez. Amikor múlt héten megmostam és göndörre szárítottam majdnem sírva fakadtam. Fakó volt és sprőd a hajam, nem emlékeztetett egyáltalán a régi dús , szép hajkoronámra. Azonnal megoldást kerestem, és mivel többen a Kallos tejproteines hajpakolását ajánlották, azonnal riasztottam T-t, hogy vegye meg a kedvenc fodrászkellékesemnél. Nem bízta a véletlenre, azonnal az egy literes kiszerelést választotta. :) ♥
Tegnap végre el is jött a hajmosás ideje és kipróbáltam. Száraz hajra kentem fel, rátettem egy fóliát és fél napig így járkáltam a lakásban, vicces volt, de hatékony is, mert már a hajmosásnál éreztem, hogy sokkal jobb a hajam állaga. Hajmosás után pedig kb 10 percig rajta hagytam a vizes hajon is, és utána nagyon lassan kímélve megszárítottam. És tadamm!! Fényes és puha lett a hajam. :)

Ti próbáltátok már? Milyen hajpakolásokat használtok?
 

2 megjegyzés:

  1. én általában gliss kurt, nekem az vált be

    VálaszTörlés
  2. Sajnos ennek nem bírom az illatát, de találtam egy hasonlóan jó ár-érték arányú terméket a Rossmannban, és maximálisan bevált. A göndör tincseidet pedig hagyd, és ne erőszakold meg, mert nagyon is jól áll a hajad göndören!

    VálaszTörlés