2012. október 1., hétfő

smink otthon?

Ma reggel lovagolni vittem Marcit, és megszokásból azért feldobtam egy kis sminket. Semmi extra: BB krém, szemöldökceruza, szempillaspirál és egy kis pirosító, de mindjárt jóval kellemesebb volt tükörbe nézni és a lovak se szaladtak világgá tőlem. Arc kinyújtott nyelvvel A hajnali 4-5 órás kelések nem hagynak szép nyomokat az arcomon, de egy kis tuning és már nem is olyan vészes a látvány. El is döntöttem, hogy mivel lényegében most nekem az otthon, az nemcsak otthon, hanem munkahely is -és ez most egy jó darabig még így is marad - egy minimális sminket itthonra is felteszek, mert sajnos hajlamos vagyok úgy járni-kelni, hogy belenézek a tükörbe és elborzadok, hogy ez én vagyok? Arc nagy mosollyal Néha a hajam is minden irányba áll...stb. Aztán meg ha véletlenül csengetnek csak kapkodok, hogy hogy is menjek kinyitni a kaput. Arc nagy mosollyal Szóval mától otthoni minimál sminkre fel! Mosolygó arc 

Ti sminkeltek otthon? Mosolygó arc

25 megjegyzés:

  1. Kb egyetlen napom van a héten amikor csak itthon vagyok, akkor pihentetem az orcámat.

    VálaszTörlés
  2. nem, de nem rossz ötlet! :D már csak azért is, hogy az ember rutint szerezzen és ha tényleg kell a smink hamarabb menjen. meg így ki lehet próbálni vadabb dolgokat is, meg kísérletezni ezzel-azzal... ma vettem egy több színű szemhéj púder palettát és azon fogok gyakorolni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na a vad dolgokat hanyagolni fogom, tényleg csak egy minimál sminket dobok fel, és csak amiatt, hogy én jobban érezzem magam :)

      Törlés
  3. Igen!! Pont azért amit írtál...az én listám is minimál:
    - színezett hidratáló
    - szempillaspirál
    - pirosító
    - ajakbalzsam.
    Ha megyünk du.valamerre, akkoris 2 pillanat felturbózni és ugye kisbaba mellett minden perc aranyat ér. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ma pont jól is jött a reggeli smink délután. :)

      Törlés
  4. Én ma smink nélkül voltam a NAV-ban! Nagyon fura érzés volt, és persze, hogy találkoztam ismerőssel is, de mivel este is sminkelek, ezért gondoltam, hadd pihenjen az arcom. Amúgy teljesen megértelek, én is kisminkelem magam szinte mindig :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Általában én is akkor futok ismerősökbe, ha nem úgy néz ki a fejem, ahogy szeretném, ezt megelőzendő is kezdtem el ezt a minimál sminkelést itthonra is. :)

      Törlés
  5. én még munkába sem sminkelek csupa nő kolléga XD, nem érzem szükségét :P
    hetente talán 1x sminkelek ha olyan helyre megyek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem a pasik miatt sminkelek :D, gondolom ez egyértelműen kiderült a postból is. :)

      Törlés
  6. Én soha de hát az én koromban már kicsit nevetséges is lenne :):):) Ha elnézem az ámerikai filmeket, ahol a nyanyákról csak úgy csüng a műszempilla wehehe :):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj azok szegények inkább sminkelt múmiák, mint ápolt nők.. :D

      Törlés
  7. itthon soha, mert nincs idom ra, meg a szemem faj a szemspiraltol, utra is sajna ritkan jutok el a sminkig

    VálaszTörlés
  8. Régen nem sminkeltem magam minden nap, de mostanában "muszáj", meg jobban is érzem magam így :) Minden nap van rajtam valami, szerintem ennyi jár nekünk :)))

    VálaszTörlés
  9. Fura, én szinte soha nem sminkelek, csak kivételes alkalmakkor, pl. ha lagziba vagyunk hivatalosak vagy a diplomaosztóm. Olyankor is csak alapozó, púder, esetleg korrektor, pirosító, színezett labello vagy ajakbalzsam. Ez egyrészt jó, mert megengedhetem magamnak az alverde púdert, alapozót és korrektort, hiszen nem fogy gyorsan, másrészről viszont mire újra használnám, lejár a szavatossága. :-D

    VálaszTörlés
  10. Mivel hétköznap sminkben vagyok, a hétvégéken általában nem használok semmit, inkább jönnek a pakolások, radírok és egyéb kényeztető kencék. :) Néhány hete a Missha csokis maszkjától a sógorom majdnem infarktust kapott, ugyanis elfelejtettem, hogy rajtam van és széles mosollyal nyitottam neki ajtót :DDD
    Egyébként ha csak a boltba szaladok el, akkor is egy minimál sminket feldobok: BB krém, spirál és egy kis arcpír.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDDDD Ezen most nagyon röhögök.. :D Igen, én is tartok egy-két nap pihenőt azért. :)

      Törlés
  11. Jaj jaj, ismerős a helyzet! Néha borzasztóan tudok kinézni itthon... De sokszor se időm, se energiám sminkelni (na meg ha egyedül vagyok, akkor hajlamos vagyok elbliccelni :)

    Sajnos most a suliba sem tudok kisminkelve menni, mert megint nagyon kipattogzott az arcom, és az alapozó csak ront rajta :( (pedig kétféle BBm is van, és mindkettőtől kijön az arcom!! Az egyik pedig a Blemish Recover, aminek ugye állítólag pont hogy bőrgyógyító hatása lenne...

    Na szóval most kicsit el vagyok keseredve, de nem adom fel, és szépen gyógyítgatom a bőröm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valakinél láttam egy tuti krémet problémás bőrre képekkel illusztrálva a javulást, holnap megkeresem Neked! :)

      Törlés
  12. Minimális sminket használok igen, otthonra is, de akkor inkább csak a szememre.

    VálaszTörlés
  13. Háááát... Itthon nagyon ritkán, inkább nem. De ha megyek valahová, akkor szerintem nekem van a legminimálabb sminkem, mert szemceruza, szemhélypúder, szempillaspirál. De olyan is van, hogy csak spirál. Az mondjuk mindenképpen.
    Tök elgondolkodtattál. Nem is tudom, miért nem sminkelek, mikor szeretek amúgy, meg van is hozzá bőven cuccom.
    Na, holnap reggel pelenkázás után irány a tükör! :-))

    VálaszTörlés
  14. Én csak szökő évben egyszer sminkelek, akkor is csak épphogy és csak azért, mert muszáj.:D:) Na jó, ez így nem teljesen igaz. Néha szoktam, de tényleg csak nagyon minimálisan.

    VálaszTörlés