2012. október 15., hétfő

őszi-téli testápolás

Viccesen azt szoktam mondani, hogy a hidegebb idő beköszöntével a  fél drogériát magamra kenem. :) De ilyenkor igényli is a bőröm, nyáron kevésbé.

Amiket használok:

Alverde testvaj makadámdióval és karitévajjal: egyszerűen imádom. Pihe-puha bársonyos lesz tőle a bőröm és annak ellenére, hogy vaj, gyorsan beszívódik. Az illata lehetne finomabb, de gyorsan meg lehet szokni.







Balea kamillás kézkrém: ilyenkor a kezemet is minden este kenem, mert ha nem akkor iszonyatosan húzódik és kiszárad. Ez a krém könnyű, nem zsíros, gyorsan
beszívódik, finom az illata.













Eveline 3D szérum narancsbőrre: nem hiszem, hogy ez majd megszünteti a karfiolokat, azt viszont látom, hogy ez az egyetlen krém , ami legalább valamennyire hat. Nagyon sima tapintású lesz tőle a bőröm, és amikor bekenem utána érzem, hogy dolgozik, mert elkezdi égetni a combom.










Avon shea vajas lábkrém: erről már írtam itt. Nekem télen is iszonyatosan igényli a lábam a hidratálást, sőt ilyenkor zoknit is húzok a bekrémezett lábamra, úgy még tutibb a hatás. :)












Baba kakaóvajas habfürdő:A kedvencem lett ez a habfürdő, bár a baba termékek nem a jó összetevőikről híresek, de imádom az illatát, és a bőröm is olyan selymes miután kiszállok a kádból, hogy feledteti velem ezt a negatívumát. Viszont nem fogom újravenni...
















Ti milyen termékeket használtok ősszel/télen? 

6 megjegyzés:

  1. Télen én is a zsírosabb krémeket preferálom, szemben a nyári hidratálóakkal. Az én márkám a Dove. :) Mindenben

    VálaszTörlés
  2. Durva, de én télen-nyáron használom ezt a kamillás kézkrémet. Sajnos nagyon hamar kiszárad a kezemen a bőr, így minden egyes kézmosás után kenem. Lehet már hozzászokott és ezért is szárad ilyen gyorsan.... :)
    Véletlenül vettem ilyen Baba kakaóvajas habfürdőt (sima helyett), elsőre furi volt, de nagyon megszerettem, selymes tőle a bőröm.
    Az alapkrém, ami nélkül nem megyek sehova: Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream, egyszerűen imádom, tökéletes. :)

    VálaszTörlés
  3. Télen nálam is elfogy egy egész drogériányi testápoló! :) Amikor már hideg is van, a bőröm totál kiszárad a nap végére, akkor a kakaó- és shea vaj használ. Az előbbinek igazi csoki illata van, az utóbbinak inkább füstölt szalonna :D De a hatásuk semmihez sem fogható! E mellett azért vannak illatos testápolóim is, pl. Alverdés testvaj, Avonos mindenféle.

    VálaszTörlés
  4. Én is használtam ezt a shea vajas lábápolót, de hosszú távon nem volt nyerő, viszont ez...http://kremmania.hu/kremek/avon-foot-works-intenziv-labpuhito-krem
    na ez aztán puhít :)

    VálaszTörlés
  5. Testápoló Garnier. Amúgy gondban vagyok a testápolókkal, mert tök száraz a bőröm, de még nem találtam olyat, ami nyom nélkül felszívódna. Mindegyiket sokáig érzem a bőrömön és azt az érzést utálom.
    Kézkrém: Baba. Nagyon szeretem. Mással már nem is fogok kísérletezni, nagyon bevált.
    Arckrém: nem is tudom, talán Anaconda. Mindig másmilyen, arra nem vagyok macerás, csak valami közép árkategóriásat veszek, aztán ennyi. :-))
    Tusfürdő: most Baba. De mindig másmilyent veszek, mert szeretem váltogatni az illatok miatt. :-))
    Itt olvasom, hogy a shea vajnak füstölt szalonna szaga van! És tényleg! :-)))

    VálaszTörlés
  6. Ezt a testvajat én is kipróbáltam és nagyon bejön, köszi a tippet!
    Én a camino alatt láb fetisiszta lettem - ha van ilyen :-) Kenek a lábamra mindenfélét, télen-nyáron. szeretem a Müller aktív jégzseléjét, hosszú őszi/téli estéken a tévé előtt finoman nyugtatja a lábaimat.

    VálaszTörlés