2012. október 29., hétfő

essence colour&go : cookie love

Az új essence lakkok egyike ez, amit nem bírtam otthagyni a rossmannban, a boho chic-kel egyetemben. Először azt teszteltem, és ami nagyon tetszik az új lakkokban az az ecset. Nagyon könnyű vele lakkozni, nem lesz festékes a bőr, szinte elég egy ecsetvonás, hogy befedjem a körmeimet. És kb. ennyi szól mellettük. Ez a szín is , ahogy a boho chic is csak 3 rétegben fedett rendesen , BTGN-nel és Avon szárítóval is baromi lassan száradt meg. A boho chic már a második napon elkezdett iszonyat rondán lepattogni, le is kellett mosni, úgy hogy természetesen volt fedőlakk. Szóval részemről ennyi volt az új lakkokkal való kísérletezés, mert nekem nagyon fontos a tartósság, nincs időm minden este lakkozni. A régi lakkoknál sem a száradással, sem a fedéssel nem volt bajom, csak a sűrűsödéssel. :S
Kár értük.

cookie love

16 megjegyzés:

  1. Ó :-( Hát kíváncsi leszek, mit művel majd rajtam, zselén általában jobban megmaradnak, de nem értem, hogy egy jó formulájú lakkokkal rendelkező cég hogy tudta így elrontani az új kollekciót... Amúgy jól áll a szín nagyon :-)

    VálaszTörlés
  2. Talán zselén okés lesz. :) A színt imádom, és még mennyit imádnék tőlük, de így?? 500 forintért azért lehet más, sokkal jobb lakkokat is venni. :)

    VálaszTörlés
  3. Sajnos ugyanígy jártam. :( Egy lakkot vettem az új formulájúak közül, de elég is volt, nekem már aznap mikor felkentem, este elkezdett lepattogni.

    VálaszTörlés
  4. nagyon sajnálom. pedig olyan gyönyörű!!! :(

    VálaszTörlés
  5. kár érte, mert nagyon szép! :S

    VálaszTörlés
  6. Igen, nagyon szép! :( És még mennyi szépség vaaaaan, de így? :S

    VálaszTörlés
  7. Egy büdös fillért nem érnek az UJ essencek,nagyon csalòdtam a cégben.A 100 ftos bolti lakkom pl. Egy HETIG tart.

    VálaszTörlés
  8. Kár, nagyon kár:( Pedig imádom ezt a színt, 3x kentem fel egy hónapon belül! És sajnos mind3x cslódtam, mert 24 órát se bírt ki:( Pedig nekem elég, ha 48órát szép egy lakk!
    Tegnap E. állvány előtt: ó, szépek, de NEM kell, mert pocsék a minőség. Átmentem Catrice-hez. Kicsit drágább, de akkor már inkább többet adok ki- és gyönyörűek! Alig tudtam válogatni, mindet mégse hozhatom haza egyszerre:) (na a pénztárcám se tudná:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( :( Dettó, én is mindig ott ácsorgok, és gyönyörködök, de győz a józan ész! :D Catrice nincs Kecskeméten! :S :S

      Törlés
  9. Azonnal gyere ide, sürgős manikürözésre van szükségem! :):):)

    VálaszTörlés
  10. Múlt héten vettem ugyanezt. Sajnos tényleg nem bírt ki sokat, pedig nagyon beleszerettem a színébe. Mindegy, majd csak elfogy ez is. :-))

    VálaszTörlés
  11. Nekem nem tetszik a színe.

    VálaszTörlés