Én majdnem minden husit zacsiban sütöm, még a halat is. Vasárnap sütöttem pulykacombot, amit szombat este bepácoltam előre (hagyma, fokhagyma, mustár, főszerpaprika, vegeta, bors, chilli, narancs és fél kk olíva). Isteni finom lett.
A pulykaszárny nem inas, a bőre alatt szín hús van, 3-400 Ft-ba kerül egy kiló, de egy szárny van kb egy kiló. Valamennyi zsír azért kisül belőle, de szerintem annyira nem vészes.
Erre én is éppen ma gondoltam, mikor a sütőzacsiban sütöttem répával-tojással töltött csirkecombot. :))))
VálaszTörlésÉn már 2 éve áldom az illetőt. :)))))
VálaszTörlés:):)
VálaszTörlésén 1-2 hónapja kaptam rá :)) nagyon jóóóó )))
VálaszTörlésÉn majdnem minden husit zacsiban sütöm, még a halat is. Vasárnap sütöttem pulykacombot, amit szombat este bepácoltam előre (hagyma, fokhagyma, mustár, főszerpaprika, vegeta, bors, chilli, narancs és fél kk olíva). Isteni finom lett.
VálaszTörlésNyusz: én is mostanság szoktam rá! :)
VálaszTörlésmartinelli: én is szinte most már csak zacsiban sütök! A recepted mentettem! ;)
Húúú! Tényleg jó?! Régóta gondolkodom rajta, de még nem próbáltam!
VálaszTörlésDe, azt hiszem itt az ideje, hogy nekiveselkedjek az új technológiának!!
Ámen :-)
VálaszTörlésA pulykaszárnyam hétvégén iszonyatosan omlós lett tőle...
kismazsi: csak ajánlani tudjuk! :):)
VálaszTörlésMelinda: pulykaszárnyat még nem vettem soha, de lehet ki fogom próbálni! :)
A pulykaszárny nem inas, a bőre alatt szín hús van, 3-400 Ft-ba kerül egy kiló, de egy szárny van kb egy kiló. Valamennyi zsír azért kisül belőle, de szerintem annyira nem vészes.
VálaszTörlés