Imádom a rebarbarát, bár még csak almával és eperrel kombináltam és csak kompót(?) formájában, süteményben nem. A kedvencem az eper-rebarbara kombináció.
A rebarbarát megmosom, a külső erősebb héját lehúzom, felkockázom. Annyi vízzel felteszem főni, amennyi ellepi. Ízesítem cukorral vagy édesítővel. A rebarbara gyorsan kész van, ha már kezd szétesni hozzáadom a félbevágott epret is. A végén egy csomag főzős vaníliapudingot kikeverek vízzel és ezzel sűrítem a kompótot.
Nem túl fotogén, de annál finomabb! :) |
Megenném:)
VálaszTörlésÉn is imádom a rebarbarát, az eperről meg ne is beszéljünk, szerintem nincs olyan ember a földön aki ne szeretné :]
Én is így vagyok ezzel! :)))
TörlésEz olyan, mint a Chokito. :) Ronda és finom.:)
VálaszTörlésPontosan. :D
TörlésPontosan! :D
VálaszTörlés