4 bögre (2dl-es bögrét használtam) tejet, elkevertem 2 bögre zabpehellyel és mikróban zabkását főztem belőle. Mikor kész lett, átöntöttem egy nagy tálba, beízesítettem: 3 ek. porédesítővel, fél zacskó vaníliás pudinggal (főzős), és egy marék mazsolával. Ha kihűlt belekeverünk 3 tojás sárgáját, a fehérjét pedig habbá verjük és azt is óvatosan a keverékhez adjuk. Egy tepsit kivajazunk, kilisztezünk v. szilikonos sütőpapírral kibéleljük. Beleöntjük a keveréket és előmelegített sütőben kb. 30 alatt szép pirosra sül.
Mi diabetikus baracklekvárral ettük! :)
Nagyon guszta lett!!
VálaszTörlésKöszi Bogi! :)
TörlésNagyon fincsi lehet!!!!
VálaszTörlésEgyszer én is készítettem hasonlót, most újra kedvet kaptam Tőled. :)
Tökéletes JÓ ch, ami most kell Neked! :))
TörlésRendben, megértettem... :))
VálaszTörlés